September 27, 2006

Sverige dansar bra!

Nu kan livet börja igen. Efter tider av bara val, val, jidder och politik så kan man äntligen fundera över andra saker. Typ om det skulle vara en idé att åka skidor i Slovenien i vinter, om jag ska samla på mig några ytterligare högskolepoäng, eller om det inte skulle vara lite dags att bli kär nu.

Jag har börjat dansa afrikans dans. För dig som ännu inte provat så rekommenderar jag starkt att fortast möjligt ta fram sjalen, ta av dig strumporna och bege dig till närmaste bonkabonkatrumma. Det är hur roligt som helst. Även om man är i opposition och Sveriges statsminister numera heter Reinfeldt.

Jag har dessutom en danslärare som inger hopp om livet. Han kan bara tre svenska uttryck: "Ett, få, fre, fyra" "Titta!" " Bra, Sverige dansar bra"
Behöver man kunna mer än så?

5 comments:

Heffler said...

Skönt att du är tillbaka. Det var en jobbig tid på Internet ett tag... ;)

fredrik said...

Du är utmanad:

http://wigforss.blogspot.com/2006/10/bloggutmaning-politisk-identitet.html

Linnea said...

Med språkkunskap som medborgarskapskrav så är det nog tyvärr så att din danslärare får öva in några fler fraser. Men om han lär sig "valfrihet", "disciplin" och "skattseänkning" så går det nog bra.

fredrik said...

Linnea: "skattseänkning" Med en sådan svenska riskerar du att få ditt medborgarskap indraget.

Linnea said...

Tyst Fredrik- du förstör ju min plan! Jag som hoppades på en schysst utgråtning i media när den nya elaka regeringen kastar ut mig ur landet bara för att jag inte kan stava. Och skickar mig till något hemskt varmt ställe i fyra år innan jag får komma hem igen...